Agenda

agenda

Het blijft altijd iets wonderlijks, onze relatie met dieren. We zien ze graag op ons bord, maar we laten ze ook in ons bed slapen. We stoppen ze in te kleine kooitjes, maar leggen ook viijftienhonderd euro neer voor een biologisch dynamische krabpaal.Bij Echt Gebeurd dit keer: verhalen over dieren.

Kom vertellen over hoe je een zwerfhond uit Gambia leerde wennen in Nederland. Vertel over je renpaard Blacky en de ziekte die zij overwon. Laat ons weten over je liefde voor je Furby en de blinde paniek die je ervaart bij het zien van swiftparkieten. Verhaal over hoe je op een dag besloot een kledinglijn voor de hazewindenhond te ontwerpen. Of vertel het verhaal over hoe jouw kudde Lakenvelders preventief werd geruimd.

Ook het eten van dieren komt aan bod. Vertel over hoe je als worstenmaker besloot vegetariƫr te worden. Over hoe je een zak met kuikentjes vond, ze allemaal mee naar huis nam en je moeder liet zweren ze niet in de soep te stoppen (maar ze uiteindelijk wel deed en jij niks doorhad). Of over hoe je erachter kwam dat naaktslakken eigenlijk best te pruimen zijn.