Agenda

agenda

De Zomercursus in samenwerking met CREA:
14 tot en met 18 augustus 2017
van 10:30 tot 17:00u en één halve dag van 10:30 tot 13:00u
Plaats: CREA Amsterdam, Nieuwe Achtergracht 170.

Leer waargebeurde verhalen vertellen
Bij Echt Gebeurd vertellen mensen waargebeurde verhalen die ze zelf hebben meegemaakt. Het zijn vaak ontroerende verhalen, losjes verteld, die een inkijk geven in het leven van de verteller. Maar waarin verschilt een goed verteld verhaal van goedkoop melodrama, stand-up comedy of gewoon een lollige anekdote? En op welke manier vertel je een verhaal zonder dat het lijkt alsof je een voordracht houdt?

Wat doe je?
In beide cursussen werk je toe naar een reeks eigen persoonlijke verhalen. Je onderzoekt gebeurtenissen en ontwikkelingen in je eigen leven en maakt daar verhalen van. De cursussen gaan in op de opbouw en structuur van verhalen. Ook leer je presentatie- en verteltechnieken en hoe je zo beeldend mogelijk kunt vertellen.

Verschil voorjaarscursus en zomercursus
De voorjaarscursus zijn vier avonden van 3 uur. Je neemt je huiswerk mee naar huis en bereidt ook thuis je verhalen voor. Bij de zomercursus werk je in vier en een halve dag aan je verhalen. Je krijgt geen huiswerk, alles wordt gedaan in deze dagen. De zomercursus wordt ook in samenwerking met CREA verzorgd.

Kosten
De kosten voor de zomercursus verschillen. Meer informatie klik hier.