Agenda

agenda

In de podcast kondigden we het al aan: op zondagavond 29 januari 2017 houden we een gala in De Kleine Komedie: ‘Echt Gebeurd viert feest!’, speciaal voor de vrienden en fans van Echt Gebeurd, met de beste verhalenvertellers op het podium.

Nu hebben de Echt Gebeurd-fans voorrang in de kaartverkoop. Via deze link kun je namelijk zowel VIP-kaarten als reguliere kaarten bestellen voordat het reguliere publiek hiertoe de mogelijkheid krijgt.

Met een VIP-kaart krijg je niet alleen toegang tot avond en de lounge na de voorstelling (waar een hapje en een drankje klaar staat en Micha en Paulien een acte de presence geven, waarbij zij zullen naspelen hoe Echt Gebeurd in Amsterdam ontstond), maar vooral
word je officieel Vriend van Echt Gebeurd en steun je ons programma.

Bij het afrekenen van de kaarten (stap 2) kun je kiezen tussen ‘WEB’ en ‘VIP’ prijs. Klik op de prijssoort en kies welke soort ticket je wilt kopen.
Extra uitleg VIP kaarten:
De VIP kaarten zijn ‘enthousiast’ geprijsd. Dit niet omdat we graag veel geld verdienen, maar omdat Echt Gebeurd is duur om te maken. Onze vertellers vertellen gratis, wij (Micha en Paulien) werken gratis, maar we hebben ook (zeer hardwerkende) redactieleden die we redelijk willen betalen. Want de vertellers komen lang niet altijd vanzelf bij ons aankloppen, en daarnaast moet elk verhaal worden geredigeerd en geoefend. Verder hebben we iedere voorstelling ook een technicus en een muzikant die betaald moeten worden. Dan zijn er nog kosten voor de website en alles wat er eigenlijk nodig is om een maandelijkse middag in Toomler te organiseren, en om een tweewekelijkse podcast te maken.

Kortom, veel geld, dat we helaas niet kunnen binnenhalen met alleen de kaartverkoop in Toomler.

We hebben een paar keer wat subsidie gehad, maar dit jaar vissen we achter het net. Vandaar ook dat we op zoek zijn gegaan naar reclame bij de podcast en nu dus een gala.
Het is dus niet alleen een heel groot feest om Echt Gebeurd in de Kleine Komedie te organiseren, maar ook Bittere Noodzaak. Om onze mensen te kunnen betalen en om dus te kunnen blijven bestaan.

En met de aanschaf van voornoemde vip-kaart kun je Echt Gebeurd extra steunen!

We zijn al in volle voorbereiding voor deze 29e: het belooft een prachtige avond te worden, vol bijzondere verhalen en feest. We hopen je dan ook te zien.

KAARTEN BESTELLEN KLIK HIER!