Agenda

agenda

Ieder goed verhaal begint met een slechte beslissing. Echt Gebeurd gaat graag mee naar dat punt in je leven waarin je dacht, ‘ja nu kies ik het juiste.’ Maar het toch even anders liep.

Kom vertellen over hoe je je gezin verliet voor die sexy barrista met bruine krullen en.. en, (nee dat was het dan toch wel, uiteindelijk.) Hoe je besloot je baan op te geven, je huis te verkopen, je spaargeld op te nemen, allemaal om dat droompension op te richten in Zuid-Frankrijk, maar niet helemaal goed had uitgezocht of er eigenlijk wel toeristen, (of gewoon, überhaupt mensen) komen in dat gebied. Hoe je een schattig straathondje meenam uit Spanje en er een paar maanden later achter kwam dat het beest ook genen had van de Mastíff. Hoe je de helft van je vermogen in fokkeraandelen belegde.

Ook over de beslissing waarvan je van tevoren wist dat je er niet mee de hemel in zou komen, willen we graag horen. Hoe je geld pakte uit je moeders portemonnee, of die van je baas. Hoe je de brieven van de belastingdienst niet meer openmaakte.