Stichting Echt Gebeurd

Zelf een vertelmiddag organiseren

Echt Gebeurd is uitgegroeid tot een stichting die als doel heeft het vertellen en luisteren naar waargebeurde verhalen bij een zo breed mogelijk publiek te bevorderen. De vertelmiddagen van Echt Gebeurd verkopen binnen een paar minuten uit en via onze podcast nemen wekelijks honderdduizenden luisteraars kennis van verhalen die op één van onze podia verteld werden.

Tijdens workshops en cursussen die stichting Echt Gebeurd geeft, leren we scholieren, nieuwe Nederlanders, docenten, ambtenaren en wie verder maar geïnteresseerd is, hoe je het best een persoonlijk verhaal uit het hoofd kan vertellen.

Echt Gebeurd bij jouw organisatie

Behalve de boekjes, die een handvat geven om zelf aan de slag te gaan, bieden wij bij deze ook de persoonlijke expertise van onze redacteuren aan. Die hebben veel ervaring met het organiseren van verhalen middagen, openpodia, cursusen en workshops.

Wanneer je samenwerken met ons zeker ziet zitten idee, dan zouden we daarover graag verder van gedachten wisselen. Als je een mail stuurt naar info@echtgebeurd.net nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Alle inkomsten komen uiteraard ten goede aan de stichting.

Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking!