Stichting Echt Gebeurd

Echt gebeurd bij jouw organisatie

Het vertellen van en samen luisteren naar persoonlijke verhalen past volgens Echt Gebeurd bijzonder goed bij elke organisatie waar mensen samenkomen en zich verder willen ontwikkelen. Uit ervaring weten we bovendien dat het delen van een verhaal bij Echt Gebeurd mensen helpt om vorm te geven aan een belangrijke gebeurtenis in hun leven. Het publiekelijk delen van een verhaal geeft vertrouwen en een gevoel van erkenning.

Omdat we onze ervaring graag delen en anderen willen stimuleren evenveel plezier en voldoening te vinden in het vertellen van een verhaal organiseert Echt Gebeurd workshopdagen. We helpen dan met het zoeken en redigeren van verhalen, we kunnen ons ontfermen over de productie en zoeken er een geschikte presentator bij.

Een dag omvat (gemiddeld) 6 uur aan workshops en wordt afgesloten met een presentatie voor (eigen) publiek. 
Begeleiding: drie redacteuren per 12 deelnemers.

 

Wil jij ons boeken om een Echt Gebeurd te organiseren bij jouw bedrijf? Mail dan naar info@echtgebeurd.net, dan nemen we contact met je op.

Klik HIER voor onze flyer met meer informatie over onze werkwijze.

 

Echt Gebeurd op papier

72 verhalen van de podcast, opgeschreven zoals ze werden verteld

In Echt Gebeurd op papier, een cassette met drie boekjes, zijn 72 mooie verhalen uit twaalf en een half jaar Echt Gebeurd uitgeschreven voor wie liever leest dan luistert. Want op papier werken ze ook! Elk verhaal is van een illustratie voorzien door Annabel Keijzer.